Adóügyek

A megbízólevél átvételétől egészen a Kúria előtti felülvizsgálatig vállalom jogi képviseletének ellátását, hiszen az adóhatósági ellenőrzésekben, valamint az adóperekben több éves tapasztalattal rendelkezem.

Legyen szó jogkövetési vizsgálatról vagy adóellenőrzésről, az adóhatóság előtti stratégia kidolgozásában, valamint a jogi beadványok elkészítésében teljes körű segítségre számíthat tőlem. Többek között az alábbi beadványok elkészítését vállalom:

  • észrevétel,
  • fellebbezés,
  • felügyeleti intézkedés iránti kérelem,
  • peres iratok: keresetlevél, felülvizsgálati kérelem,
  • fizetési könnyítési kérelem.

Napi szinten foglalkozom egyéni vállalkozók és kkv-k adózási kérdéseivel. Behatóan ismerem, hogy a NAV milyen szerződéses konstrukciókat fogad el, milyen partnerellenőrzést vár el, milyen lépéseken kell végighaladnia az adózóknak a szerződés megkötése és a szerződéses kapcsolat fennállása során (pl. teljesítési igazolás, partnerkontroll). Emiatt ki tudom szűrni, hogy mik a releváns iratok egy ellenőrzés során, milyen iratok csatolását várja el az adóhatóság.

Mindemellett a számviteli témájú kérdések sem idegenek számomra, mivel vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítéssel is rendelkezem. Partnervállalkozásom egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások könyvelésével foglalkozik, így számviteli problémák megoldásához ugyancsak tudok együttműködést biztosítani.

Ne söpörje adóügyét a szőnyeg alá, mert ha nem szakértelemmel nyúl hozzá, az idő csak Ön ellen dolgozik! Ha Ön is érintettje egy ellenőrzésnek, ne késlekedjen a kapcsolatfelvétellel!

Tegye fel kérdését!